Waarschip 21 CR

Waarschip 21 CR

Makkelijk trailerbaar!

Zeilen in gebieden waar je met een groter jacht dagenlang naar op weg bent zijn met de trailerbare Waarschip 21 CR bereikbaar binnen een dag!

Dit Waarschip is dankzij haar gewicht – incl. trailer minder dan 1000 kg – door praktisch elke auto te vervoeren. De mast is met 2 man eenvoudig te plaatsen en de meeste jachthavens zijn voorzien van een kraan die de boot van de trailer in de haven kan leggen.

Stel je voor: je rijdt binnen een dag naar Kiel of Sonderborg in Denemarken, legt de boot in de haven, en je vakantie begint in een zeilersparadijs, zonder getijden, in kraakhelder water. Binnen een paar uur zijn de leukste pittoreske haventjes binnen handbereik.

Het Waarschip 21 is zeewaardig genoeg voor kustvaart op groter water. De boot is geïnspireerd op het ontwerp van het Waarschip 570. Dat is dezelfde boot waarmee de bekende Nederlandse watersportjournalist Henk Bezemer tot twee keer toe mee naar de Azoren is gevaren.

Specificaties

LOA6,20 m
LWL5,50 m
Breedte2,50 m
Diepgang1 m
Gewicht750 kg
Ballast275 kg
Balast ratio37 %

Zeilplan

Grootzeil13,3 m2
HA Fok8,8 m2
Spinnaker28m2
Zeilopp. aan de wind22,1 m2
Zeilopp. ruime wind50,1 m2
I6,62 m
P7,19 m
E2,38 m
J2,51 m

Indeling

Waarschip 21

Maak nu een afspraak of vraag een offerte aan

Nautisch Centrum Delfzijl is Wereldwijd de officiële bouwer van Waarschepen. We werken met/aan een breed scala materialen, zoals hout, composiet, polyester en metaal. Uw Waarschip kan volledig worden aangepast aan uw wensen. We willen u vragen uw gegevens in te vullen. We nemen contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden en opties met u door te nemen.