Hechtschip 995

Hechtschip 995

De Meesters in Hout van Hechtschip presenteren met hun Hechtschip 995 een uitgekiend overnaads hechthouten zeilschip. Voor zeilers die willen genieten van een functioneel, zeewaardig en sportief zeilend schip, dat onder alle weersomstandigheden optimaal presteert.

Ontwerp
De H995 is een creatie van het architectenbureau Peltzer/Van Dijk Performance Yacht Design en kan in diverse uitvoeringen worden geleverd: van Sport Cruiser tot IMS-racer.

Semi custom built
De Meesters in Hout van Hechtschip bouwen het standaard high performance casco (romp met constructieschotten en fundatie, dekken, kuip en opbouw). Bij de verdere afbouw van het schip wordt u als eigenaar zeer nadrukkelijk betrokken. Want sportieve zeilers hebben hun specifieke ideeën over de uitrusting en inrichting van hun schip, zowel bovendeks als benedendeks.

En daar houden wij rekening mee. Vanzelfsprekend.

Specificaties

LOA9,95 m
Breedte3,15 m
Gewicht3.650 kg
Diepgang1,95 m

Zeilplan

Grootzeil38 m2
Genua27 m2
Spi67 m2

Indeling

Hechtschip 995

Maak nu een afspraak of vraag een offerte aan

Nautisch Centrum Delfzijl is Wereldwijd de officiële bouwer van Waarschepen. We werken met/aan een breed scala materialen, zoals hout, composiet, polyester en metaal. Uw Waarschip kan volledig worden aangepast aan uw wensen. We willen u vragen uw gegevens in te vullen. We nemen contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden en opties met u door te nemen.