Waarschip 10.95 CR

Het Waarschip 10.95 CR is gebaseerd op het Waarschip W36 Worlds 2018 Edition. De boot is geschikt gemaakt voor een kleine bemanning en voorzien van een comfortabel interieur.
 

Het Waarschip 10.95 CR heeft een functioneel interieur. Het interieur is niet luxueus maar wel comfortabel. Het eenvoudige maar sfeervolle interieur is van noodzakelijke gemakken voorzien zoals een keuken, een toilet en 6 slaapplaatsen.

Duurzaamheid

Kan het niet beter, slimmer en verantwoordelijker? De meeste jachten zijn na hun levensduur niet herbruikbaar en rest de afvalberg.  Waarschip zet niet alleen de laatste kennis en kunde in voor de ontwikkeling van een snelle boot, ze voelen zich verantwoordelijk om meer te doen voor de wereld waarin we leven.  

Volledig herbruikbaar

Het waarschip 10.95 CR is één van de weinige, zo niet het eerste schip dat volledig herbruikbaar is en carbon neutraal gebouwd wordt. De boot is gemaakt van FSC gecertificeerd hout dat middels een nieuw procedé wordt bewerkt met afbreekbare kunsthars en vervolgens kort in de oven wordt “afgebakken” voor extra stijfheid. Door de optimale keuze van houtsoort en haar natuurlijke vezelstructuur, samen met afbreekbare (biologische) kunsthars is dit materiaal lichter, sterker en duurzamer dan regulier composiet of carbonmaterialen.

Specificaties

L.o.a10.95 m
W3.48 m
D2.15 m
Gewicht4.950 T

Zeilplan

Grootzeil35.0 m2
Fok30.0 m2
Gennaker110 m2
Zeilopp. aan de wind65 m2
Zeilopp. voor de wind145 m2

Indeling

Waarschip 10.95 CR

Maak nu een afspraak of vraag een offerte aan

Nautisch Centrum Delfzijl is Wereldwijd de officiële bouwer van Waarschepen. We werken met/aan een breed scala materialen, zoals hout, composiet, polyester en metaal. Uw Waarschip kan volledig worden aangepast aan uw wensen. We willen u vragen uw gegevens in te vullen. We nemen contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden en opties met u door te nemen.