Waarschip Raku 36 Catamaran

 

De bootontwerpen van Grainger Designs staan al meer dan dertig jaar in de top van het Australische racecircuit. De ontwerpen wonnen meerdere trofeeën tijdens tal van raceseries, waaronder de Australische Multihull-kampioenschappen.

Raku 36 Catamaran 

De goed ontworpen romp van de Raku 36 heeft een goede weerstand tegen stampen, een gemakkelijke penetratie van golven, een lage weerstand in verschillende omstandigheden en het juiste drijfvermogen om op de beoogde lijnen te drijven. Dit levert een snelle maar ook comfortabele en veilige boot op die tijdens wedstrijden moeilijk te verslaan is.

Interieur en dekken

Zoals alle catamarans biedt de Raku 36 een zee aan ruimte, zowel binnen als buiten. Dit maakt de boot – samen met de comfortabele, snelle zeileigenschappen – een perfecte langeafstandszeiler.

De Raku 36 heeft typegoedkeuring CE A Ocean.

Specificaties

L.o.a10,60 m
B.o.a.6,105 m
Diepgangvariabel
Gewicht2,955 T
Mastlengte15,40 m

Zeilplan

Grootzeil44,76 m2
Fok18,25 m2
Code Zero40,41 m2
Asymmetrisch 166,62 m2
Hoogte boven WL17,00 m

Indeling

–  Details in ontwerp en maatvoering kunnen nog worden gewijzigd  –

Waarschip bouwde reeds de Waarschip Outremer 42 & 45 en de Waarschip Tiros en de Waarschip 48 catamaran.

Waarschip Raku 36 Catamaran

Maak nu een afspraak of vraag een offerte aan

Nautisch Centrum Delfzijl is Wereldwijd de officiële bouwer van Waarschepen. We werken met/aan een breed scala materialen, zoals hout, composiet, polyester en metaal. Uw Waarschip kan volledig worden aangepast aan uw wensen. We willen u vragen uw gegevens in te vullen. We nemen contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden en opties met u door te nemen.