Waarschip TR 36 Performance Trimaran

TR36 Performance Cruiser trimaran

Als je net als Waarschip Composites performance bovenaan je shortlist hebt staan, dan is de TR36 high performance trimaran precies wat je zoekt. De hoofdromp van de  trimaran heeft een 1 : 10 breedte tot lengte ratio. Dit is breed genoeg om het gewicht te dragen, met een minimale nat oppervlak. De romp smal genoeg om door het water te snijden voordat de trimaran gaat “vliegen”. Bij 17 knopen wind is een snelheid van 24 knopen haalbaar!

Omgekeerde boeg (reversed bow)

Hoe diep een boeg van een boot in de golven duikt is afhankelijk van gewicht en drijfvermogen. Een overhangende boeg zorgt voor extra gewicht en zal dus dieper duiken. Een omgekeerde boeg, (reversed bow) is lichter en duikt dus minder diep in de golven.

Interieur

De TR36 heeft een klassieke indeling en biedt een compleet en comfortabel interieur met 3 slaapplaatsen, een ruime keuken en badkamer, en een verplaatsbare buitenkoelkast. Tevens is er voor voldoende kastruimte gezorgd.

Specificaties

L.o.a11,18 m
B.o.a.8,26 m
B hoofdromp3,06 m
H hoofdromp2,19 m
Hoofdromp B : L1 : 10,4
Displ.2.946

Zeilplan

Grootzeil47,0 m2
Solent Jib27,0 m2
Code Zero46,0 m2
Gennaker102,4 m2
Mastlengte14,6 m
Mastpositie50% LOA

Indeling

De TR 36 kan worden geleverd met dieselmotor of buitenboordmotor

 
De TR 36 heeft een draaibare carbon mast die de vleugelvorm optimaliseert. De details laten de hoogste kwaliteit zien. De mast is geschikt voor een “fathead” grootzeil.

Waarschip TR 36 Trimaran

–  Details in ontwerp en maatvoering kunnen nog worden gewijzigd  –


De bouw van  de TR 36 >>

Proefvaart: 17 kn snelheid >>

Waarschip bouwde reeds de Waarschip Outremer 42 & 45 en de Waarschip Tiros en de Waarschip 48 catamaran.

Waarschip TR 36 Performance Trimaran

Maak nu een afspraak of vraag een offerte aan

Nautisch Centrum Delfzijl is Wereldwijd de officiële bouwer van Waarschepen. We werken met/aan een breed scala materialen, zoals hout, composiet, polyester en metaal. Uw Waarschip kan volledig worden aangepast aan uw wensen. We willen u vragen uw gegevens in te vullen. We nemen contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden en opties met u door te nemen.