Waarschip TR 42 Performance Trimaran

TR42 Performance Cruiser Trimaran

De TR42 High Performance Trimaran van Waarschip combineert snelheid met de ruimte van een mulithull. De trimaran biedt plaats aan 2 tweepersoonshutten, 2 eenpersoonshutten en een ruime badkamer en keuken. De grote netten zorgen voor heel veel buitenruimte.

Omgekeerde boeg (reversed bow)

Hoe diep een boeg van een boot in de golven duikt is afhankelijk van gewicht en drijfvermogen. Een overhangende boeg zorgt voor extra gewicht en zal dus dieper duiken. Een omgekeerde boeg, (reversed bow) is lichter en duikt dus minder diep in de golven. Dit maakt de TR42 een snelle, comfortabele en vooral veilige boot. Get the feeling >>

De TR42 heeft een klassieke indeling, waarbij optimaal gebruik is gemaakt van de beschikbare ruimte.

De trimaran heeft typegoedkeuring CE A Ocean

Specificaties

L.o.a12,8 m
B.o.a.9,6 m
B hoofdromp3,56 m
H hoofdromp2,55 m
Hoofdromp B : L10,24 : 1
Displ.4,641 T

Zeilplan

Grootzeil60,18 m2
Solent Jib32,15 m2
Code Zero47,42 m2
Gennaker135,35 m2
Mastlengte17,26 m
Mastpositie50% LOA

Indeling

De indeling van de TR42 is flexibel. Er kan zowel voor een achterkajuit als voor de open kuipversie gekozen worden. Bij de achterkajuitversie is de cabine vanaf de spiegel een beetje naar voren verplaatst om ruimte te maken voor een zwemplateau, opbergruimte voor de bijboot en de mogelijkheid om een BB-motor te plaatsen.

–  Details in ontwerp en maatvoering kunnen nog worden gewijzigd  –

Waarschip bouwde reeds de Waarschip Outremer 42 & 45 en de Waarschip Tiros en de Waarschip 48 catamaran.

Waarschip TR 42 Performance Trimaran

Maak nu een afspraak of vraag een offerte aan

Nautisch Centrum Delfzijl is Wereldwijd de officiële bouwer van Waarschepen. We werken met/aan een breed scala materialen, zoals hout, composiet, polyester en metaal. Uw Waarschip kan volledig worden aangepast aan uw wensen. We willen u vragen uw gegevens in te vullen. We nemen contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden en opties met u door te nemen.