Je kunt je eigen boot bouwen!

BOUWPAKKET
Maar wat is er nog mooier dan het hebben van je eigen zeilschip?
Juist, het bouwen van je eigen zeilschip.

CUSTOM MADE / HOME MADE
Waarschip biedt die mogelijkheid. In overleg kan het schip zo afgeleverd worden zoals je zelf wilt. Wil je zelf de kleur bepalen, dan kan dat. Zelf aan de slag gaan met alle onderdelen, zodat je aan iedereen trots kunt zeggen dat dit echt jouw project is geweest? Waarschip biedt die mogelijkheid.

TRADITIE
Elk type Waarschip is geheel volgens de Waarschip-traditie ook als bouwpakket te koop, met delen van dit bouwpakket kun je een eigen Waarschip moderniseren.

OMBOUW & UPGRADE
Met de verschillende ombouwkits is het mogelijk je Waarschip te verlengen of van een modern zeilplan en kiel te voorzien. Alle delen zijn los verkrijgbaar, we bespreken graag de mogelijkheden voor de aanpassingen van uw Waarschip. Uiteraard laat Waarschip je niet achter met alleen de onderdelen. De expertise is bij hen aanwezig, dus als je vragen hebt, dan helpen ze je. Advies komt standaard mee bij de om bouwpakketten.

Lees het artikel >>

Van alle onderstaande Waarschepen uit de Ocean en Custum line zijn de mallen voor zelfbouwers beschikbaar. Zelfbouwers hebben bij Waarschip dus een ruime keuze. Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in of bel 0596-634319

[contact-form-7 id=”2079″ title=”Contact form 1″]

Right Menu Icon