Home - Onderhoud aan uw Waarschip

Onderhoud aan uw Waarschip

  Refit uw Waarschip
  Voor diverse klanten verrichten we op het moment onderhoud aan hun Waarschip. We zijn bijvoorbeeld bezig met de complete refit van een Waarschip 570.

  Het schilderen van uw Waarschip
  Dit houdt in dat de romp en dek compleet worden kaal gehaald en met een speciaal epoxy systeem word behandeld.  Vervolgens schilderen we de romp met een 2 componenten systeem dat goed aansluit bij het epoxysysteem. Deze Waarscheepjes zijn vaak meer dan 40 jaar oud met een goede refit kunnen we deze goed conserveren, zodat ze weer 40 jaar mee kunnen. In tegenstelling tot polyester verouderd het hechthout namelijk niet. De Waarschepen zijn, mits goed behandeld, na een refit gewoon weer als nieuw.  Hiermee bedoelen we dat de boot er niet alleen als nieuw uit ziet  maar ook als nieuw is. De boot heeft de zelfde constructieve stijfheid als een nieuw schip!

  Onderdelen en beslag
  Het voordeel van het laten uitvoeren van het onderhoud aan uw Waarschip is dat u zeker weet dat de juiste materialen gebruikt worden en dat uw Waarschip op de juiste wijze geschilderd word.

  Wij hebben als werf alle mallen, tekeningen en informatie over alle typen Waarschepen. Wij kunnen alle onderdelen en materialen leveren. Of het nu een stootlijstje van een Waarschip 570 is of een nieuw roer voor een Waarschip 725 kwarttonner, een nieuwe mast of zeilen voor uw Waarschip.

  schilderen_waarschip570_epoxy_verfsysteem

   

   

  –>