Gun uw jacht een tweede leven
Niet iedereen wil zijn boot vervangen na een aantal jaren. Sommige mensen raken juist meer en meer aan hun boot gehecht. En de verkoop van een boot en de aanschaf van een nieuwe kan veel tijd, en stress opleveren. Daar komt bij dat met de aanschaf van een nieuwe boot veel geld gemoeid gaat. Steeds meer booteigenaren kiezen daarom voor een refit. Na het vervangen van beschadigde, verweerde en verouderde onderdelen is de boot weer als nieuw en klaar om weer vele vaarseizoenen mee te varen!

Aanpassen van uw boot
Het komt vaak voor dat de gezinssamenstelling of het vaargebied verandert. Nautisch Centrum Delfzijl kan je jacht hier in sommige gevallen op aanpassen. Als je een Waarschip bezit, dan kan dit zelfs in de meeste gevallen!

Tweedehands als nieuw
Het kan voorkomen dat je de boot van je dromen vindt, maar dat het tweedehands jacht helaas in slechte conditie is. De voordelige aanschafprijs kan dan een reden zijn om de boot te laten refitten. Nautisch Centrum Delfzijl zorgt dan dat je nieuwe trots er weer als nieuw bijligt. Nautisch Centrum Delfzijl levert ook tweedehands jachten die reeds gerefit zijn.  Ook kunnen en we voor je zoeken naar een geschikt Waarschip, wij weten natuurlijk als geen ander waar je op moet letten bij de aanschaf van een gebruikte Waarschip.  Je kunt bij ons een 2e hands Waarschip kopen onder dezelfde voorwaarden als een nieuwe. Als je geïnteresseerd bent in refit of een gerefit jacht, kom dan eens vrijblijvend langs. Dan nemen we graag met je de mogelijkheden en voorbeelden door.

De voordelen van een refit op een rijtje:

  • Een uitstraling als nieuw
  • Professionele reparatie van opgelopen schade
  • Grondige aanpak van roest -/oxidatievorming.
  • Comfort en de uitstraling naar uw eigen smaak en inzicht.

Voorbeeld van een refit: het Waarschip 570 “Grover”