Voordelig wedstrijdzeilen met Waarschip

Waarschepen worden gebouwd van Bruynzeel plaatmaterialen. Het hoogwaardige plaatmateriaal heeft als grote voordeel is dat het zijn sterkte en stijfheid behoudt. Dit maakt oudere Waarschepen zeer geschikt om te tunen!

Wedstrijdzeilen weer betaalbaar
Waarschip Boatyard kan voor jou voordelig een ouder Waarschip inkopen. De lichte stijve romp is een prachtige basis voor een competitieve wedstrijdboot. De lage aanschafprijs zorgt voor een financieel aantrekkelijke basis waardoor je geld overhoudt om te investeren in die zaken die belangrijk zijn op de wedstrijdbaan. Een ander voordeel: als de boot met epoxy wordt doordrenkt, dan is hij bijzonder onderhoudsarm. De eerste 10 jaar volstaat wassen en waxen.

Vooraan varen
Bij Waarschip hebben we kennis en ervaring om je kiel, roer en tuigage zo te tunen dat de boot weer goed mee kan doen.

Dutch Quarter Ton Cup (DQTC)
Een voorbeeld van een interessante wedstrijdklasse is de DQTC. Het zal niemand verbazen dat het Waarschip 725 hier regelmatig vooraan vaart. Stel je eens voor als je Kwarttonner getuned is met de laatste technologieën en kennis!

Meer weten? 
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Offerteaanvraag Getunede Waarschepen

Maak nu een afspraak of vraag een offerte aan

Nautisch Centrum Delfzijl is Wereldwijd de officiële bouwer van Waarschepen. We werken met/aan een breed scala materialen, zoals hout, composiet, polyester en metaal. Uw Waarschip kan volledig worden aangepast aan uw wensen. We willen u vragen uw gegevens in te vullen. We nemen contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden en opties met u door te nemen.