Oudere Waarschepen weer competitief !

Waarschepen worden gebouwd van Bruynzeel plaatmaterialen. Het hoogwaardige plaatmateriaal heeft als grote voordeel is dat het zijn sterkte en stijfheid behoudt. Dit maakt oudere Waarschepen zeer geschikt om te tunen!

Weer competitief
Een likje verf is natuurlijk niet voldoende om weer vooraan te varen. Maar de lichte stijve romp maakt ieder Waarschip een prachtige basis voor een competitieve wedstrijdboot. Bij Waarschip hebben we kennis en ervaring om je kiel, roer en tuigage zo te tunen dat de boot weer helemaal mee kan doen. 

Als je nog geen boot hebt, dan vinden we één voor je.

Wedstrijdzeilen weer betaalbaar
Oudere Waarschepen zijn vaak voor een aantrekkelijk bedrag te koop. De lage aanschafprijs zorgt voor een financieel aantrekkelijke basis waardoor je geld overhoudt om te investeren in die zaken die belangrijk zijn op de wedstrijdbaan. Een ander voordeel: als de boot met epoxy wordt doordrenkt, dan is hij bijzonder onderhoudsarm. De eerste 10 jaar volstaat wassen en waxen.

Dutch Quarter Ton Cup (DQTC)
Een voorbeeld van een interessante wedstrijdklasse is de DQTC. Het zal niemand verbazen dat het Waarschip 725 hier regelmatig vooraan vaart. Stel je eens voor als je Kwarttonner getuned is met de laatste technologieën en kennis!

Meer weten? 
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Tuning: Oudere Waarschepen weer competitief

Maak nu een afspraak of vraag een offerte aan

Nautisch Centrum Delfzijl is Wereldwijd de officiële bouwer van Waarschepen. We werken met/aan een breed scala materialen, zoals hout, composiet, polyester en metaal. Uw Waarschip kan volledig worden aangepast aan uw wensen. We willen u vragen uw gegevens in te vullen. We nemen contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden en opties met u door te nemen.