Waarschip 40 een snelle racer

Waarschip doet mee in het Made in Holland project van Erik van Vuuren.

Waarschip heeft Arthur Pelzer opdracht gegeven een nieuw 40 ft Waarschip te tekenen. Deze snelle offshore racer is onder de Class 40 regels ontworpen. De Class 40  is een snelle ‘’short handed’’ racer en eenvoudig alleen of met 2 man te varen is. Dit maakt de nieuwe Class 40 van Waarschip ook geschikt voor een nieuwe Cruiser/Racer uitvoering.

Solo en double handed zeilen wint snel aan populariteit in de zeilsport. De Class 40 is een uniek ontwerp van een betaalbare boot die in de wedstrijdvelden zeer goed presteert. De Class 40 is  erg actief in Europa en er worden veel wedstrijden gevaren. De klasse regels zorgen er voor dat de boot betaalbaar blijft door het beperken van exotische materialen en apparatuur. Dit Waarschip Class 40 is de stap naar het offshore zeilen.

Naast de pure race uitvoering komt er ook een comfortabele maar extreem snelle cruiser. Het short handed concept brengt de verre vakantie bestemmingen in Europa dichterbij.

Dit Waarschip Class 40 is een extreem snelle zeiler waarmee u zomaar meer dan 200 mijl/24uur aflegt. Maar dan ook op een veilige comfortabele manier. Het blijft een Waarschip tenslotte!

Waarschip 40

eerste impressie van de nieuwe Waarschip 40.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.