Waarschip 900+

De 900 Plus is een stoere en aantrekkelijke boot met afmetingen voor langere tochten met de hele familie, ook op groot open water. De 900 Plus heeft niet alleen uitstekende zeileigenschappen, maar biedt ook zeer veel ruimte onderdeks en overal volledige stahoogte (zelfs in de toiletruimte), terwijl de opbouw toch relatief laag is. Die lage opbouw is niet alleen plezierig voor het oog, maar is ook praktisch bij het zeilen. De stuurman heeft steeds vrij zicht. De grote zelflozende kuip biedt gemakkelijk ruimte aan 7 personen. De vallen worden vanuit de kuip bediend. De brede gangboorden vergemakkelijken het werk aan dek.

Veel ruimte

Door de grote breedte van 3.30 m is er bijzonder veel ruimte in de kajuit. Aan bakboord is een royale kombuis, heel praktisch ingericht met onder andere ruimte voor een koelkast. Aan stuurboord is er de verstelbare kaartentafel met mogelijkheid tot plaatsing van navigatie apparatuur. De kaartentafel kan zowel langsscheeps als dwarsscheeps geplaatst worden. De tafel in kajuit heeft een handig flessenrek en er zijn veel vakken voor berging. Alle maximaal 7 kooien zijn minstens 2 meter lang. Het voorschip, van de kajuit gescheiden door een deur, heeft een toilet, een flinke klerenkast, een schoenen- en laarzenkist en ongelooflijk veel bergruimte onder de ruime tweepersoonskooi. Werkelijk álle ruimte in deze 9.00 x 3.30 m romp wordt optimaal benut.

Jarenlange ervaring

Het Waarschip 900 Plus is het resultaat van jarenlange ervaringen die Waarschip b.v. heeft opgedaan met het vervaardigen en afleveren van zelfbouwjachten. Niets bij de 900 Plus is aan toeval overgelaten: zeileigenschappen, sterkte, bouwsysteem, alles is het resultaat van nuchtere technische kalkulatie, gebaseerd op jarenlange voorgaande ervaringen.

Specificaties

LOA9,80 m
LWL7,60 m
Breedte3,30 m
Diepgang1,50 m / 1,25 m
Gewicht3000 kg
Ballast1500 kg
Balast ratio50 %

Zeilplan

Grootzeil18 m2
Genua33 m2
Fok18,8 m2
Stormfok10,5 m2
Aan de wind opp.33,7 m2
Ruime wind opp.56,7 m2
I11,55
J3,75
P10,25
E3,1

Indeling

Waarschip 900+

Maak nu een afspraak of vraag een offerte aan

Nautisch Centrum Delfzijl is Wereldwijd de officiële bouwer van Waarschepen. We werken met/aan een breed scala materialen, zoals hout, composiet, polyester en metaal. Uw Waarschip kan volledig worden aangepast aan uw wensen. We willen u vragen uw gegevens in te vullen. We nemen contact met u op om de uitgebreide mogelijkheden en opties met u door te nemen.